2016. július 11., hétfő

A Szoptatás és a Mindent-elsöprő-orgazmus esete

Ha azt hiszed, hogy ezek, a minden nőt mozgató élmények mindenkinek evidensek, nagyon tévedsz.

Zsuzsi története a saját nagy AHA-járól




"17 éves korom óta élek szexuális életet. Sőt! Voltak olyan időszakaim, amik azt hiszem durván kettőt érnek. Na nem dicsekvésképen, csak hogy érthető legyen a megdöbbenésem foka.


Szóval éltem, ahogy minden normális ember, jó sok szex-szel, jó boldogan


Teltek múltak az évek, szerelmek jöttek-mentek, majd a kellő pillanatban eljött a Nagy Ő is. Össze is házasodtunk és sokasodni is kezdtünk. Soha semmi panasz, hiány vagy kérdés nem volt a szerelmi életünkben. Aktív és kielégítő volt.


Amíg meg nem érkezett az első


Mármint az első gyerek. Persze, akkor is azt hittem, hogy felkészült vagyok, de nem voltam. Hogy őszinte legyek, én azt hiszem, erre nem lehet felkészülni. Bárki bármit mond, az az ő sztorija. Biztos lehetsz benne, hogy meg sem fogja közelíteni azt, amit te fogsz átélni. Persze hallgass meg minél több mesét, csak kezeld a helyén.



Az, hogy a szülésről a gyermekágyról keveset tudsz, az egy dolog 


Dehogy a szoptatásról semmit, az szinte biztos. Szerintem úgy vannak ezzel a felkészítők, meg a 'nagy-öreg' női rokonok, hogy majd elmesélik, ha már ott vagy és itt az idő, legyél csak túl előbb a szülésen. De aztán meg mégsem mesélnek semmit. Ugyanis akkor már késő. Ott vagy a testi nyűgjeiddel, egy babával meg egy bazi nagy rózsaszín hormonszemüveggel a fejeden.



De engem a sors a tenyerén hordoz, mint tudjuk, és elküldött hozzám egy segítő tündért


Tündérkeresztanyám ezúttal, egy szoptatós nővérke bőrébe bújva érkezett el hozzám. A csaj nemcsak a kisdedem etetését, de egész további életem újrakódolását is megoldotta, egyetlen mondatával. Te hallottad már, hogy tejleadó reflex? Na én sem, pedig esküszöm olvastam egy csomó szarságot, mielőtt ott feküdtem volna a gyerek száját próbálva rácuppanva tartani a mellemen. Amikor meg végre rákapott, kurva gyorsan szerettem volna levenni. Ugyanis fájt. Rohadtul. Tej meg persze sehol.



És akkor, a mellém rendelt angyal, végre elkezdett mesélni


- Figyelj! Ez az egész szoptatás cucc nem nagy dolog. Olyan, mint az orgazmus. - na erre elkerekedett a szemem.
- Orgazmuuus?? Szoptattál te valaha?! Ez kurvára nem olyan!
- De! Ugyanaz. Csak még nem vagy rá felkészülve. Ez egy reflex és igen, összehúzódásokkal jár. Engedd el. Ez nem fájdalom, csak egy nagyon erős görcsös érzés. Még sosem érezted, ezért idegen. Amikor legszívesebben összegörnyednél tőle, hagyd, hogy megtörténjen. - hitetlenkedve néztem rá, de egy óra múlva már boldogan szoptató kismama voltam.



És valóban így történt, és valóban nem fájdalom 


Csak egy kicsit össze-vissza voltam keveredve és persze a méhösszehúzódás az nagyonis fájt közben, de az csak egy kísérő jelenség. Amit a cicimben éreztem, az tényleg sokkal inkább egy orgazmushoz hasonló összehúzódás volt. Kis gyakorlással nemhogy fájdalmat nem éreztem, de olyan örömmámor öntött el, mint talán még soha.



És ez a legkevesebb amit ettől kaptam


Ugyanis innentől teljesen máshogy tekintettem a tényleges orgazmusaimra is. Megtanultam figyelni és kontrollálni őket. A gyönyör sokszoros erővel és intenzitással árad szét minden egyes összehúzódásnál. Minden egyes lüktetését külön-külön megélem. Várom, kiélvezem és engedem, hogy megtörténjen és felrobbanjon. Ennyi! Az élet nagy titkai sokkal egyszerűbbek, mint gondolnád.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése