2015. december 8., kedd

Add meg Neki ami jár!

Eljött az igazság pillanata! És az ünnepek is a nyakunkon vannak, szóval, ideje, hogy őszinték legyünk végre! Nézz te is más szemmel a szex-mérlegre. Vagy ami még jobb! Legyél te magad a mérleg nyelve!

Nem vitaalap, tagadhatatlan tény! A férfiak napjainkban, tényleg nagyon sokat törődnek a női örömökkel. 


Igen keményen megdolgoznak azért, hogy a nők olyan elégedett és széles mosollyal az arcukon szálljanak le az ágyról. Sőt! Képesen nagyon sokszor, nagyon sokat tenni, hogy ez fixálva is maradjon.


Adni jobb vagy kapni? Avagy kölcsönkenyér visszajár?


Ez így nem hangzik túl szexisen, de azért a legnagyobb és legelvakultabb szerelemben is vannak illemszabályok! És igen! Erre sosem lesz meg a válasz!



Nézz magadba! Te mindent megteszel azért, hogy eget-földet rengető orgazmusban legyen része? Ha úgy érzed, tudnál még többet adni, figyelj! Lerántom a leplet három olyan alapvető tényről, amit lehet, hogy eddig figyelmen kívül hagytál a gyönyörszerzés ördöngös labirintusát járva.






A magömlést elérni leghatékonyabban a kantár és a makk alatti terület izgatásával lehet! A pénisz ezen, részén található ugyanis a legtöbb idegvégződés. Tehát a feladat egyszerű! Csókolózz úgy a farkával, hogy a nyelved finoman és érzékien hol a kantáron vezeted végig, hol körbe simogatod az egész fejét a makk alatt. Ezt gyakorold felváltva és igyekezz magára a „csókolózásra” koncentrálni, nem pedig az végeredményt várni.







A kilövellés pillanatában az erős izom összehúzódás érzésén túl, egyfajta „szivattyúzó” érzet is jelentkezik, mégpedig a prosztatájában. Igyekezz ezt a két érzést összekapcsolni! Ha sikerül, nem két külön érzetként hatnak majd, hanem összeadódnak és eszméletlen felfokozott orgazmust fog átélni. Ezt úgy tudod elérni, hogy az ujjaiddal, közvetlen a heréi mögött, nyomást gyakorolsz a gátjára. Finoman tapogasd ki, miközben az „úton vagytok”, és a kellő pillanatban enyhén, de határozottan nyomd meg, és tartsd is úgy!







Az orgazmus az agyban indul el! A magömlés viszont egy gerincvelői reflex. Ebből adódóan sok férfi érzi úgy, hogy már azelőtt elment, hogy kilövellt volna, mások meg pont az ellenkezőjéről számolnak be. Segíts neki, hogy képes legyen ezt összehangolni. A vége pillanatban ritmikusan feszítsd meg a medence izmaid, és gyakorolj nyomást a péniszére, illetve az egész altestére. Így nem „csak úgy elmegy”, hanem sokkal intenzívebben és tudatosabban fogja megélni a saját orgazmusát. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése