2016. január 17., vasárnap

Elképesztő tényeket olvastam a péniszről! Lehet, hogy te sem gondoltad, de egy igazi szuperhőssel állsz szemben!

Mindegy melyik végén állsz, biztosan érdekelt vagy a témában!  Hancúrléc? Hímvessző? Bájdorong? Édes mindegy hogy nevezed, a következő tényektől biztosan tátva marad a szád!


Ha nyűgöztek már le tények valaha, ezektől lehidalsz!

Győzzön a jobbik!

Ha eddig azt gondoltad, hogy csak arra képes, hogy spermát juttasson a vaginádba, tévedtél! Sokkal többet tud! El tudja távolítani onnan másokét! Gyakorlatilag, mint egy kis kanál, valósággal kilapátolja onnan, az esetleges vetélytárs otthagyott örökítő anyagát.


Fej nélkül is lovagias!

Van egy műtét, amire szerencsére csak nagyon ritkán van szükség. Azért jó, ha tudod a végeredményt, ugyanis elég megnyugtató. A penektómia egy olyan beavatkozás, mely során a pénisz egy részét, vagy teljes egészét eltávolítják. De képzeld, állítólag így is pont ugyanolyan működőképes marad! Tehát ha még “le is fejeznék”, ugyanúgy használható, mint előtte.(ez azért bevallom elég sci-fi)


Nadrágjukban az agyuk! (ez mondjuk nem akkora titkok...)

Na jó, azért nem ilyen sarkos, de az könnyen kideríthető, hogyan működik az adott férfi agya. Egyszerű. Ugyanis, ha erekció közben balra dől a pénisze, akkor a bal féltekéje a domináns. Vagyis nagy eséllyel jobbkezes és kicsit nagyobb a jobb lába. A bal félteke egyébként a beszédért, logikáért és a számolásért is a felelős. Ezzel kész a válasz arra is, hogy miért van az, ha a barátod jó matekból, miért képtelen megérteni, miért "hisztizel" épp.
A jobb ellenben a vizuális feldolgozásért, a beszéd és a hanglejtés megértéséért felel. Ő viszont tudni fogja már egy szavadból is! :) 


Árboc állítás nélkül is kihajózhat a legénység

Megdöbbentő, és valójában ritka esemény, de képes rá! Ahhoz, hogy spermát lőjön ki, nem szükséges a kemény állapot. Puhán, nyugalmi helyzetben is megtörténhet az ejakuláció. Persze ahhoz szoktunk, hogy merev álláspontok közepette élvezzük a tüzijátékot, de a két izom működésnek valójában semmi köze egymáshoz.


Elképesztő távolságok!

Tényleg hihetetlen, de lemérték! A kilövellés akár 2,5 méterre is elérhet. Sportként mondjuk nem fog menni, ugyanis az is bebizonyosodott, hogy a távolság és az aktus kielégítő mivolta között komoly összefüggés van! Szóval, a mennyiség és a távolság is függ attól, mennyire volt érzelmileg nagy durranás a szex.



Két ember között a legrövidebb távolság egy mosoly.


Egy romantikus tulajdonsága maradt a végére. Nagyon megható. Képzeld, a kis huncut, állítólag mosolyog szerelmeskedés közben. Misszionárius póz során rögzítették egy ultrahangos felvételen, és valóban! Ilyenkor egy mosolyhoz hasonló görbét formáz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése