2016. január 16., szombat

Keserű méz?!....avagy szexgasztronómia mindenkinek

"Az vagy amit megeszel"  - Őszintén! Hányszor hallottad? És hányszor kóstoltad?


Pár tíz éve egy barátnőnkön heccelődtünk fél éjszaka, mert a hétvégi randijára úgy készült, hogy napokig csak ananászt evett...és milyen igaza volt!
Gondolom neked is volt már olyan élményed, amikor nem feltétlen hatalmas örömmel nyelted szívszerelmed testnedveit. Nos, nem különbözünk egymástól ebben sem!
A hibaforrás egyszerűbb, mint gondolnád!

Alapállás, hogy a férfiak jelentős része igenis mindennél szívesebben hódol a nők orális kényeztetésének. És ha ez már így van, miért ne viszonoznál neki egy kicsit?
Nemcsak a száddal, de azzal is, hogy egy kicsit ízletesebb terített asztallal kínálod.

Egy kis odafigyeléssel, te leszel a legízletesebb csemege számára.



Amitől a finom csodálatos lesz: 

Állítólag ha csak növényi eredetű ételeket eszel, sokkal ízletesebb leszel. Azok közül is a gyümölcsöket és főleg a magas cukortartalmúakat válaszd.Minden mennyiségben. Sorolom a nyerteseket: alma(!), banán, mangó, eper, ananász és a szőlő is.




A kerülendő lista persze sokkal hosszabb és persze sokkal fájdalmasabb, dehát a cél szentesíti az eszközt ugye: 

Amennyire jót tesz a gyümölcscukor, pont annyira nem, a mesterséges, illetve a finomított, kemizált fajták. Tehát ha lehet ne egyél csokit, sütit és semmiféle tejben érlelt, "húde" egészséges édességet.
Sőt, sajnos a tejtermékek, úgy ahogy vannak ízgyilkosok.
Felejtős még a cigaretta, a kávé és az alkohol.
És a legfurább, hogy húsból sem mindegy, hogy milyen. Vöröset inkább egy falatot se, fehérből is csak csínján, vagy ha lehet inkább halat.

És a legjobb, ha csak a fantáziád gazdagon fűszerezett. Az ételed legyen most natúrabb kivitel!


A természet rendje:

Bár valóban rengeteget tehetsz, azért, hogy minden pillanatban fel akarjon falni, tudomásul kell venned, hogy van ciklusod! És ez bizony hónapról hónapra fel fogja borítani a  mind a ferromon, mind a hormon háztartásod (és ezzel együtt az egész ízvilágod).

Na persze ez, a gyakorlott és nőértő pasiknál egyáltalán nem veri ki a biztosítékot, de jobb ha te is tudod, mielőtt azt hinnéd, hogy valami bajod van. A menstruációd felé közelítve egyre fémesebb lesz az ízed. A legellenállhatatlanabb nyílván a peteérésed idején vagy. Szóval mehetsz te nagy erőkkel az eredmény felé, de azért "a víz az úr"!




És annál is inkább, hisz természetesen az örök és mindenre leghasználhatóbbb recept, amit így a végére maradt, hogy víz! Igen, vizet minden mennyiségben! Persze zuhanyozni is áldásos, de innod is kell! Méghozzá jó sokat, hiszen a méreganyagok és a kellemetlen aromák kiürülésének leghatékonyabb eszköze ez.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése