2016. február 2., kedd

Tudod mitől vonzóbbak a foglalt csajok?

Jó kérdés, ugye?! És sajnos igaz is! Merthogy bizony vonzóbbak. 

Hihetetlen,de úgy tűnik ez a probléma minden koron át velünk marad. Valahogy ebben mindig ismétli a önmagát történelem


...hogy miért nem hat az ősi tiltás (és mellesleg az új sem), hogy ne kívánd meg felebarátod nőjét? 


Nos szép sorban néhány ok, persze a teljesség igénye nélkül:



Mert, a kihívás, maga az élet. 

Van az a férfi, akinek ez egyszerűen kihagyhatatlan. Ha van egy nő, aki foglalt, azt neki fel kell szabadítania. (És persze általában mindig van felszabadítható nő is, de ez más kérdés) 
A kis szépséghibája mondjuk az a dolognak, hogy amint célba ért, valahogy hirtelen érdektelenné válik számára az egész. 

(Persze, ha van kedved, időd és türelmed, gyárthatod neki a feladatokat, egy ideig lehet foglalkoztatni így is, csak valószínűleg ezt meg te fogod elunni)


Mert nemes küzdelemben nyerni, igazi megtiszteltetés

Mondjuk itt épp sem küzdelem, sem nemesiesség nincs, de valahogy mégis így érzik. Egy nő, aki az ő kedvéért kockáztatja egész eddigi életét, egészen elképesztő magasságokba tudja az ázsióját repíteni.Szép teljesítmény. Ezért évekig fogja a saját vállát veregetni



Mert van ez a fránya tiltott gyümölcs effektus 

A férfi is ember. És mint ilyen, bizony vágyódik a tiltottra. És mi lehet ennél jobban az?! Elcsábítani egy elköteleződött nőt? Ledönteni az ősi tabukat? Részegítő élmény. 

Mert a pszichológia nem vicc. Vagyis akit más is akar, az biztosan jobb is.

Természetes pszichológiai reakció, nincs rajta semmi szégyellnivaló. Ennyi. Maximum nem árt, ha tisztában vagy vele. Ez az egyébként, amitől működni tud a féltékennyé tevős módszer is!

Mert a férfi, az férfi. És férfiasak a játékai is.

Mint például a vetélkedés. Egykor persze még értelme is volt az erősebb kutya ba..iknak, de mára átalakult a világ. És sokszor elég igazságtalan is velük, lássuk be. Sok mai vezérhím, csúnyán elvérzett volna a harcmezőkön.
Mi jut most nekik? Kis sport, kis karrier...az igazi “farokméregetésre” nem sok terep maradt.. Hát ez bizony, igazán az!

Mert paradox bár, de igaz: sokkal egyszerűbb


Hát persze, hogy az! Szervezésileg bonyolultnak látszik, de lelkileg tehermentesít. Csak  a vegytiszta vágy, csak szenvedély, a mindent elsöprő szex.
Semmi hülye kérdés, hová tartunk, biztos jó e, van e jövőnk, vettél e tejet...blablabla. Nincsenek közös programok, nincs család, nincsenek járulékos problémák. Mindenből a legjobbat kapni? Perszehogy ez kell!

És mert a hagyományok, már nem annyira hagyományosak. 


A rengeteg válás, valahogy a súlyt is levette az egész intézményről.
És a rengeteg valós vagy vélt lehetőség is teljesen átformálja az elvárásokat.
Míg régen szembe kellett állnod vele, valahogy a közelébe kellett férkőznöd, puhatolózni kellett......most nyílt helyeken, célzottan vadászhatsz hozzád hasonlókat. Hasonló vágyakkal, hasonló időbeosztással, néhány kattintással a tökéletes szeretőhöz juthatsz. Durva, de tényleg!







Most, hogy befejeztem, rájöttem, hogy kezdhetném is előről, egy teljesen új címmel. Nem akarok igazságtalan lenni, szóval esküszöm megírom a női verziót is! :) Nem sokban fog különbözni! Lehet, hogy csak a nő és férfi szavakat kell kicserélnem?!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése