2016. május 27., péntek

(+18!) Ejh! Bassza meg!

.....na nem az ég, hanem Maga, Uram!


Tudod milyen az, JÓL "megbaszva lenni"?
Lehet, hogy nem?!

Nos, lehet, hogy csak a durva szóhasználat miatt visszakozol, de sajnos egyetlen kifejezőbb szóval sem tudom helyettesíteni.

Igen, ez is szerelmeskedés. Csak valami másik mértékrendszerbe való. Kicsit több az állat és kicsit kevesebb az úriember a jelenetben.

Fontos, hogy tudd!

Ahhoz, hogy jól csináld, nincs szükséged semmi extra kiegészítőre. Nem múlik a méreteden. Sőt! Egyikőtökén sem. Nem múlik a gyertyafényes vacsorán, extrém helyszínen és a szexi fehérneműn sem.




Egy dolgon múlik

Mégpedig az összhangon. Csak sajnos ehhez a duóhoz nincs karmester! Nektek kettőtöknek kell ezt az egyedi, máshoz nem hasonlítható, csak abban a pillanatban előcsalható gyönyörű melódiát megszólaltatni. Egy pár legszebb, legintimebb koncertjét. Mert bizony a vadsága ellenére, egy mélységesen gyengéd együttlét is ez.




A mérték akkor jó, ha nem mérhető

Mint a szexben úgy általában minden, ez is lelkiállapot. Technikailag a "jól megbaszva lenni", éppúgy lehet egy olyan éjszaka, ami után alig tudsz lábra állni, mint egy olyan meghitt ringatózó lebegés, amikor szinte meg sem mozdultatok.



A saját, illetve a kettőtök tudatállapota a meghatározó

Nem kell leverni a nagyi összes antik levesestálját az asztalról ahhoz, hogy őrjöngő vágyad kifejezd.
De fejezd ki bátran. Persze, némi férfi dominanciát feltételez a szó, de leigázottnak, értsd megbaszva érezni magad, a méltóságod teljes fényében is lehet. Vagyis csak így lehet!



Baszd meg tehát bátran! 

"Baszd meg", ahogy csak Őt tudod! Ahogy csak Te tudod! Teljes szerelemmel és minden vágyaddal telve.
Ez a titok.  A "jól megbasztam" nem azt jelenti, hogy letépted a bugyiját és szétfeszítve a combját, addig dugtad amíg mozgott... a "jól megbasztam" pont annyit jelent, hogy felfedezted a benne rejtőző vágyat... előcsaltad, majd jól "megadtad" Neki, a kettőtök örömére. A teljes és elfojthatatlan ösztönlény ott vár rád a csillogó szemei mögött.

Szóval HAJRÁ! Tuti, hogy bennetek is van néhány, eszméletvesztésig tartó menet.

Persze a lényeg most is az, hogy a végén, amikor izzadtan magadhoz öleled, a szemében meglásd, hogy ő a te gyönyöröd tükre.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése