2016. május 26., csütörtök

(+18!) A jó szex nem a bugyidban lakik

Ez azért nem akkora felfedezés, de az már annál inkább, hogy a jó szex a korral jár. 


De ez végre egy igazi, boldog felismerés. Ráadásul teljesen természetes, védi a szövetet, színezék és tartósítószer mentes, nincs káros mellékhatása és 100%-ban igaz is.


Sokszor tesztelt, majdnem ősi tudás, hogy bizonyos kor alatt, bizoyos dolgokhoz nem értesz. Nem érthetsz. És ezt amennyire sértőnek találod most, pont annyira fogod megbocsájtani nekem pár év múlva.


Persze remek szexuális életed, bármilyen korodban lehet, nem kérdés. 

De a kiforrott felnőtt személyiséghez, ha tetszik, ha nem idő kell. És a jó szexhez bizony ez kell. Odaadó, befogadó, önzetlen, önző, magát megélő, megengedő és követelő ... szóval egy kiteljesedett lélek.




És ez nem pozitív vagy negatív elszámolás. Egyszerű tény. 

Ahhoz hogy igazán megérts, átélj bizonyos folyamatokat, végig kell járnod a tapasztalás rögös ranglétráját. Persze ez a lajtorja, ha jól járod, igazi élvezetekkel van kikövezve, rengeteg gyönyörteli lépcsőfok vár rád.....de attól még, meg kell másznod ahhoz, hogy az orrod hegyén túl érezz. És ehhez idő kell.



Tehát a jó szex, nem a bugyidban lakik. 

De ez, mint a legtöbb hatalmas életbölcsesség baromira álságos, mert közben mindeki azon melózik, hogy hogyan juthatna mégis a kis textil mögé.
Sőt! A jó szexhez, tényleg szexelned is kell. Jó sokat!



De a jó szex, tényleg nem a bugyidban lakik.

A jó szex az agyadban, a szemedben, az összes érzékszervedben lakik. A jó szex TE magad vagy. Olyan a vágyad, az örömöd, az élvezeted, mint te saját magad. És hidd el, amikor rájössz, hogy honnan és kiből és hogyan lesz életed nagy-nagy élvezete, minden nagyon viccesnek fog tűnni visszafelé.



Persze, nem teljesen egyedül kell megbírkoznod ezzel a hatalmas feladattal.

Mindig lesznek társaid, segítőid az úton, akik úgy, mint te a jó szexet keresik. A megfelelő tükrökben mindig sokkal szebb és teljesebb leszel. És egy idő után felismered a hozzád közel állókat, a "megfelelőket", anélkül, hogy lehúznád a bugyid. Ha már majd tudsz valakiben vágyat ébreszteni enélkül is, akkor fogod felfedezni, hogy hol lakik a jó szex és mire való pontosan az a "valami", ami a bugyidban lakik.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése